Nya medarbetare sökes

Lemont AB -koncernen söker nu ett flertal nya medarbetare då vi expanderar vår verksamhet. Lemont AB är ca 120 anställda med vårt dotterbolag Svanströms Lackeringar AB Vi söker: CNC-operatörer (svarv och fräs) Svetsare Mättekniker Verkstadsarbetare (vana meriterande men ej krav) Mer info om tjänsterna vänligen kontakta Annika Olofsson 070-3684511 telefontid torsdagar och fredagar 9-17 Anställningsform enligt överenskommelse OBS!!! ansökan skickas till annika@lemont.se med cv och personligt brev. Sista ansökningsdag : intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan redan idag ”Lemont AB är en del av industrikoncernen Inducore som är verksam inom områdena fordonspåbyggnader, systemlösningar och komponenttillverkning” Inducore-koncernen är organiserade i tre affärsområden för att på så sätt skapa ett tydligt erbjudande för koncernens kunder. Affärsområdena är fordonspåbyggnader, systemlösningar och komponenttillverkning. Bolaget finns representerat på flera platser i Sverige och har även verksamhet i Kina och Polen samt samarbetspartners i ett antal länder. Inducore omsätter ca 1 500 MSEK och har ca 880 personer anställda. Läs gärna mer på www.inducore.se The post Nya medarbetare sökes appeared first on Lemont .

Lemont AB -koncernen söker nu ett flertal nya medarbetare då vi expanderar vår verksamhet.

Lemont AB är ca 120 anställda med vårt dotterbolag Svanströms Lackeringar AB

Vi söker:

CNC-operatörer (svarv och fräs)

Svetsare

Mättekniker

Verkstadsarbetare (vana meriterande men ej krav)

Mer info om tjänsterna vänligen kontakta Annika Olofsson 070-3684511 telefontid torsdagar och fredagar 9-17

Anställningsform enligt överenskommelse

OBS!!! ansökan skickas till annika@lemont.se med cv och personligt brev.

Sista ansökningsdag : intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan redan idag

”Lemont AB är en del av industrikoncernen Inducore som är verksam inom områdena

fordonspåbyggnader, systemlösningar och komponenttillverkning”

Inducore-koncernen är organiserade i tre affärsområden för att på så sätt skapa ett tydligt erbjudande för koncernens kunder. Affärsområdena är fordonspåbyggnader, systemlösningar och komponenttillverkning. Bolaget finns representerat på flera platser i Sverige och har även verksamhet i Kina och Polen samt samarbetspartners i ett antal länder. Inducore omsätter ca 1 500 MSEK och har ca 880 personer anställda. Läs gärna mer på www.inducore.se

The post Nya medarbetare sökes appeared first on Lemont .

All news

Servicetekniker Axipto

Ta chansen att få jobba med den senaste maskintekniken i ett växande företag.

Läs mer om tjänsten som servicetekniker och hur du ansöker här.

The post Servicetekniker Axipto appeared first on Axipto .

Read More »

Lediga tjänster

Axipto är ett ständigt växande bolag på en expansiv marknad, vi söker därför kontinuerligt ny personal.

I vår verksamhet finns många olika yrkeskategorier där den största gruppen är CNC-operatörer.

Hör av dig till jobb@axipto.se för mer information eller med din ansökan.

The post Lediga tjänster appeared first on Axipto .

Read More »

Ny vd för Björkö Mekaniska

Mot bakgrund till att Daniel Lagander lämnar sin tjänst som vd för Björkö Mekaniska AB vid inledningen av april har styrelsen utsett Emanuel Svensson till ny verkställande direktör. Emanuel tillträder sin nya tjänst den 8 april 2022. Emanuel har arbetat inom koncern sedan 2015 och är idag även affärsområdeschef för Components samtidigt som han är vd för Axipto AB i Nybro, Mönsterås och Målilla.

”Jag är tacksam för att Emanuel Svensson accepterat tjänsten som VD. Han har en gedigen bakgrund från fordonsindustrin och lång erfarenhet från industrin, vilket skapar goda förutsättningar för bolagets fortsatta utveckling. Jag välkomnar varmt Emanuel och vill samtidigt tacka Daniel Lagander som sedan verksamhetsåret 2019 utvecklat bolaget och dess affärsrelationer i mycket positiv riktning” framhåller Magnus Biesse, styrelseordförande och koncernchef Inducore.

”Jag ser mycket fram emot att tillsammans med organisationen i Björköby och Eksjö bidra till företagets fortsatta utveckling framöver i en marknad under kontinuerlig utveckling och förändring. Det kommer att bli stimulerande att få möjligheten till att vara del av ett starkt team ” säger Emanuel Svensson som tillträdande VD.

The post Ny vd för Björkö Mekaniska appeared first on BMA .

Read More »

Besök BMA på ELMIA SUBCONTRACTOR

BMA kommer att ställa ut på Elmia Subcontractor 2021.

Vi kommer att vara en del av Inducore Components i

Monter A04:38

Hämta din gratis biljett här.

The post Besök BMA på ELMIA SUBCONTRACTOR appeared first on BMA .

Read More »

Nya medarbetare sökes

Lemont AB -koncernen söker nu ett flertal nya medarbetare då vi expanderar vår verksamhet.

Lemont AB är ca 120 anställda med vårt dotterbolag Svanströms Lackeringar AB

Vi söker:

CNC-operatörer (svarv och fräs)

Svetsare

Mättekniker

Verkstadsarbetare (vana meriterande men ej krav)

Mer info om tjänsterna vänligen kontakta Annika Olofsson 070-3684511 telefontid torsdagar och fredagar 9-17

Anställningsform enligt överenskommelse

OBS!!! ansökan skickas till annika@lemont.se med cv och personligt brev.

Sista ansökningsdag : intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan redan idag

”Lemont AB är en del av industrikoncernen Inducore som är verksam inom områdena

fordonspåbyggnader, systemlösningar och komponenttillverkning”

Inducore-koncernen är organiserade i tre affärsområden för att på så sätt skapa ett tydligt erbjudande för koncernens kunder. Affärsområdena är fordonspåbyggnader, systemlösningar och komponenttillverkning. Bolaget finns representerat på flera platser i Sverige och har även verksamhet i Kina och Polen samt samarbetspartners i ett antal länder. Inducore omsätter ca 1 500 MSEK och har ca 880 personer anställda. Läs gärna mer på www.inducore.se

The post Nya medarbetare sökes appeared first on Lemont .

Read More »

Underhållsansvarig

UNDERHÅLLSANSVARIG

Inom affärsområdet Inducore Components är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra medarbetare. LEMONT AB är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition. Vår vision är att vara en ledande, innovativ leverantör av service- och tjänster för en hållbar framtid. Vi vill kunna växa och anta ännu större utmaningar än tidigare. I vår expansion söker vi nu en underhållsansvarig till vår underhållsavdelning.

Arbetsbeskrivning

Som underhållsansvarig på LEMONT AB kommer du att ansvara för att leda, planera och fördela samt delta i underhållsarbetet som bland annat består av maskinservice, sköta beställningar av reservdelar, arbeta i underhållssystem samt arbeta med förebyggande underhåll mm.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning Tidigare erfarenhet av arbete med underhåll och industriarbete eller motsvarande som anses likvärdigt. Särskilt meriterande med tidigare arbete med CNC-maskiner. Svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i AM underhåll är meriterande Ledaregenskaper Utbildning eller erfarenhet av el, styr och regler är meriterande

Vem är du som person?

Du har god förmåga att kommunicera och leda. Du bör ha vana av att arbeta lösningsorienterat och inte vara rädd för att ta initiativ samt ha god simultanförmåga. För att passa in i denna tjänst skall du vara noggrann, lyhörd och strukturerad i ditt arbetssätt.

Vi är medlemmar i teknikföretagen. Vi har utöver kollektivavtal personalförmåner som friskvårdsbidrag mm.

Så söker du tjänsten

Skicka in din ansökan till annika@lemont.se senast 31 oktober 2021, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Inducore-koncernen är organiserade i tre affärsområden för att på så sätt skapa ett tydligt erbjudande för koncernens kunder. Affärsområdena är fordonspåbyggnader, systemlösningar och komponenttillverkning. Bolaget finns representerat på flera platser i Sverige och har även verksamhet i Kina och Polen samt samarbetspartners i ett antal länder. Inducore omsätter ca 1 500 MSEK och har ca 880 personer anställda. Läs gärna mer på www.inducore.se

The post Underhållsansvarig appeared first on Lemont .

Read More »